donderdag 28 mei 2015

Leukleuk!

Wow, zo super gaaf! Dit hadden we niet verwacht! Gisteren besloten om onze blog online te zetten en te delen via social media. Maar echt, hoe snel kan dit gaan?! 

We zaten met elkaar aan de telefoon en zeiden we doen het gewoon, wat hebben we nou te verliezen. 

En dan komt er opeens zo'n twijfel moment, je kent dat wel van; jah gaan we dit nu doen.., je bedoeld echt nu.., vandaag op dit moment..? 
Weten we het zeker? Niet nog even wachten? 

Ja want dit is best eng! Je voelde gewoon de spanning. Nee KimEnEline gewoon NU!
En toen eenmaal gedeeld via social media spookte het nog steeds door ons hoofd; moeten we dit wel doen, hoe vaak gaan we bloggen, is dit wel leuk of interessant genoeg, en wat nou als we niets weten te schrijven?! 

Pff wat een gestress, maar gelukkig voor even. Want dit is echt verslavend!!! Kan nu al niet wachten op een volgende blog!

Ondertussen zie je de pageviews alleen maar omhoog gaan en het blijft niet eens alleen in Nederland. We noemen even wat landen op VS, België, Duitsland, Nieuw Zeeland, Turkije, Nieuw-Zeeland en dat is nog maar een kleine selectie. Uhmm, hoe kan dit? De blogwereld is nieuw en vreemd voor ons. We zijn ook nog druk bezig met het ontwerp en hoe je dingen kan aanpassen, naja jullie snappen het wel. Maar dat ter zijde!


We hebben het gewoon gedaan! Joehoe

Super bedankt voor al jullie steun, leuke en positieve reacties! ohja ennuh.. ideeën blijven altijd welkom!:) 


Geen opmerkingen: