vrijdag 5 juni 2015

Op zoek naar lekkere koffie

Wij waren bij een paar weken geleden op een te gek Jazzfestival in Breda! Naast alle geweldige muziek, dansen en lekkere eten hadden wij toch ook wel zin in een lekkere koffie! Dus wij op zoek naar koffie.. 

Op een klein pleintje waar een leuk vintage uitziend bandje speelde zagen wij een mooie zaak met in de naam 'koffie'. Daar zullen zij vast goeie koffie hebben, dacht en wij als zij koffie zo belangrijk vinden om in hun 'brand name' te zetten!Binnen aangekomen keken wij elkaar aan en maakten gelijk een draai van 180 graden. Linea recta weer naar buiten! Jeetje wat jammer zeg. Ze serveren daar koffie uit een automaat. Dan verdien je het ons inziens niet om de naam koffie in je zaak te hebben.. Dat misleid! Grr..

Dan maar verder zoeken. Niet ver onder een poortje door kwamen we bij een super leuk smal tentje genaamd ‘Koffie bij Teun’. En jahoor Teun stond achter de koffiemachine! In het tentje high een relaxte sfeer. Aan de bar zat iemand te schrijven en aan de muur hangt een expositie van kunstacademie schilderijen. 


Teun heeft ons ook zijn nieuwe espressoda laten keuren. Wij zijn er helemaal weg van! Verrassend lekker fris! Optimaal  genieten met dit prachtige weer!

Ook heeft hij ons kennis laten maken met de naked filter echt een prachtig plaatje!!


Geen opmerkingen: